SINDICATUL SOLIDARITATEA SOFERILOR DRUMURI BUNE este activ!!!

Please follow and like us:
Facebook
Facebook
Follow by Email

 

Stimati colegi,

dupa multe luni de munca, dezbateri, si cercetare, astazi am reusit sa vedem roadele eforturilor noastre si anume infiintarea acestui Sindicat al Soferilor din Transporturile Rutiere din Romania.

                Suntem la inceput de drum si suntem constienti ca am pornit pe un drum anevoios, plin de obstacole la tot pasul dar suntem convinsi ca daca ne unim vocile intr-una singura ne vom face auziti si nu vom mai putea fi ignorati ca pana acum. Suntem pregatiti pentru orice provocari se vor ivi pe parcurs. Telul nostru este si va fi restabilirea normalitatii in transportul rutier  dar mai ales omogenizarea relatiei dintre angajati si patronat. Nu in ultimul rand, pe agenda de lucru a Sindicatului este implicarea in reglementarea normelor legislative si modificarea lor dupa modele Vest-Europene.

                Fiind constienti ca va fi un process de lunga durata si ca lucrurile nu se vor schimba peste noapte, noi vom milita constant cu toate resursele noastre pentru drepturile soferului si vom onora sloganul Sindicatului Solidaritatea Soferilor Drumuri Bune: “TOTI PENTRU UNUL!”

Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Salvează legătura permanentă.